Unghästar

Jag har många unghästar i stallet som jag miljötränar från backen. Idag var en sådan dag och det passade bra för dem i värmen. De jobbar på lite olika nivå beroende på hur långt jag har kommit i deras utbildning framår. Belinda som är 5 år och som nyligen lämnat sitt föl är inriden sedan tidigare men som behöver få ny styrka igen och henne jobbar jag med sadel och träns. Vi jobbar med förtroende och avslappning inför uppsittning som ser ut att kunna bli i morgon.

 

Heavens Grace DH är 3 år och hade idag sadel på sig för första gången, Tömgjord och träns har hon haft en längre tid. Hon var lite sånd till en början när det började låta lite från sadeln i traven. Med från tidigare jobb med avslappning känner hom igen mina signaler och lite på mig att det inte är något konstig och farligt.

Total Crush DH är också 3 år men skall ridas in efter sommaren mot vintern. Ho behöver lite mer tid att växa och henne jobbar jag oftast i repgrimma. Det är en timid och känslig tjej som förjer mig och som är uppmärksam på allt jag gör.
Både Grace och Crush är mina uppfödningar och det är så roligt att se hur de utvecklas. Grace är e FS Numero Uno och är lite mer företagsam och hittar på lite eget. Crush är e Total Hope och den lite mer försiktiga av de två.