Miniclinic

I tisdags eftermiddag hade jag en miniclinic i ERT här på Ericsberg. Det blir intimt och väldigt trevligt och nära till frågor när man är färre, mycket trevligt!
Jag berättar om vad ERT är och går ut på och pratar och visar verktyg till en mer avslappnad häst både vid insläpp från hagen, på nya platser, vid uteritter och berättar varför det nästan alltid fnns paraplyer med i en visning:)
Belida har jag nu suttit på och det gick fint. Annars har det varit en del passsning på hästarna när det nu har åskat och blixtrat en del. Tycker inte om att ha hästarna ute då, så in med grabbarna hemma och en liten joggingtur till de andra så att de får komma in tills ovädret dragit förbi. Mycker är på gång framöver, fler Clinics runt om i Sverige att planera för och fler hästar på intågande.