midsommar & Kärt återseende

Dagarna bara svindlar förbi. Vi har firat midsommar med god mat och tävlingar med bästa familjen. Det var mamma, pappa, Chrille, Sanna, Robert och jag. Robert och jag hjälptes åt med stallet innan lunchen stod klar i trädgården.
Sedan dags för hästarna att komma in och efter det tog tävlingarna vid, vi spelade i lag.
Dart var först ut och den vann mamma och pappa, hmmm när och var har dom tränat på det:)
krocketen vann dom också men sedan blev det dags för kast med hästsko och det var tydligen min gren så den vann jag och Robert. Finns det någon OS gren i hästsko så skall jag nog satsa på det:) Chrille och Sanna var hela tiden hack i häl i alla grenarna så det var bäst att ha huvudet på skaft.
 

Kärt återseende blev det idag när Liane kom hit till Ericsberg med Entutu. 
Jag skulle rida honom då hans nya ryttare gjort illa sig så vi skulle passa på att träna lite byten. Han är härlig, inte alltid helt enkel men så jätteroligt att rida honom igen och få träffa både honom och Liane:)
 

Chrilles drönarbild över gården där vi bor på Ericsberg. Bara ett stenkast från det stora stallet.
Chrilles drönarbild över gården där vi bor på Ericsberg. Bara ett stenkast från det stora stallet.