träning & tävling

i tisdags var jag med Rocky hos Karin och tränade och det gick fint. Träningarna för Karin är verkligen superbra och jag ser alltid fram emot nästa som blir på tisdag igen men denna gången kommer hon til Ericsberg. Det blir Flo och Rocky som får träna då men nästa gång kan det nog bli Sunshine som får visa upp sig lite.
I går startade Rocky sin första MSV B och gjorde det med bravur. Vi håll ihop det fint och red ihop en vinst på 68%. Vi kunde ha varit nöjda så men ville gärna kolla hur hon reagerar på två tävlingsdagar efter varandra. Vi startade samma klass idag men tyvärr var hon lite matt idag och då kom lite för många missar. I första delen av travprogrammet fick vi inget flyt utan det blev en del galoppinslag. Vi jobbade lugnt och fint iegnom programmet för att bara göra det klart utan press och för en bra upplevelse. Fina kommentarer från domaren på en för dagen något matt häst.
Hon är supertrevlig att ha med sig på tävling och tar det hela med ro. Hon har ju en lite stökig historia med sadeltvång som vi jobbar konsekvent med varje dag. Men vi behöver inte längre longera och det tar bara någon minut nu att ta sig upp. Stora, Stora framsteg med ERT tränig från både backen och uppsuttet:)

På tisdag kommer Entutu igen på morgonen;) och på eftermiddagen blir det träning. Söta Belinda jobbar på fint och kondisen blir bara bättre för var dag.

Sunshine har vilat lite efter treårstestet men har fått jogga lite igen och såg väldigt nöjd ut med det.

Jag har 6 hästar nu i stora stallet och mina 2 grabbar har jag hemma så det blir lite välbehövlig ledighet också.Snart kommer nya kundhästar men innan skall jag åka ett par dagar till Haparanda med Robert. Mamma och pappa och Isabella håller ställningarna här hemma. 

Nästa tävling är Lag SM sista helgen i juli  med Flo i Laholm.