laholm t & r

Efter ett par varma och härliga dagar med fina hästar och goa vänner i Laholm är vi nu hemma igen. Mina klubbkamrater red på fredagen och gjorde jättefina ritter och inför den avslutande kvalklassen som jag red skulle jag behöva rida på ca 69% för att ta oss till final. Det är endast 5 lag av de 20 som deltog som skulle sloss om de platserna. Självklart ville jag göra ett försök även om det skulle bli svårt, en svår klass med fina ekipage. Jag taggade upp både mig och Flo en aning för mycket som resulterade i ett par dyrbara missar. Men jag är ändå nöjd över ritten som betalade sig fint ändå 62,79%
Vi låg 11 inför min ritt och vi slutade på en 11 plats. We will be back!

På söndagen startade jag och Flo Dressyrringens Intermediär Kür. Vi red som under gårdagens klass och nu fick vi den där fina känslan som jag hade hoppats vi skulle fått i går också. Vi slutade på  fina 70,50% och en andra placering.

Södertälje RK  jag,  Jonathan medin, lagledare Anette Lundblad och Maria Grimhammar
Södertälje RK jag, Jonathan medin, lagledare Anette Lundblad och Maria Grimhammar
Underbar lunch på Rökeriet i Laholm
Underbar lunch på Rökeriet i Laholm