Träning på bortaplan

I går gjorde jag stallet och red de som skulle ridas för att sedan åka på en liten träningstripp med Belinda. Hon är fem år och har haft 1 föl och är igångsatt sedan 2 månader tillbaka. Vi åkte till Sissi i Mantorp, dels för att få kolla hur hon är borta och också för att få bra unghästhjälp. Belinda bodde kvar hos Nina och Sissa för nnu ett träningspass idag. Allt har varit toppen och vi fick lite extra hjälp med högergaloppen som är lite svårfattad. Sissi som är lösningsorienterad fixade en övning över natten och idag gick det mycket bättre:) Åkte hem med mycket bra övningar i ryggsäcken. Vi tränar nu vidare så får vi se om vi kanske återvänder till Gottlösa för en visning om ett par veckor. Belinda har varit exemplarisk att ha med sig, lugn och fin. Det känns viktigt att veta när det snart börjar bli tävlingsdags!
I stallet har jag också fått en ny(gammal (kund häst) kommit. Alltså en häst som kommit tillbaka igen för lite vidarutbildning. Det är alltid trevligt ocj lite extra kul när hästarna kommer tillbak. Man lär känna varandra och kanta vid där man slutade.
I käll skall jag och Robert springa KK joggen i Katrineholm. 
KK-Joggen är förutom att vara Katrineholms största idrottsevenemang med närmare 1500 deltagare och 6000-8000 åskådare, dessutom ett av Sveriges bästa motionslopp, i såväl elit- som i motionsklasserna.
Återkommer förstås om hur detta går.