Liten blir stor

Mina två små ponnysar Grace och Crush börjar nu bli stora och vuxna. De har båda två jobbats fint från backen och i går var det Grace tur att ta klivet upp till att bli ridponny. Hon har fått skor runt om och i går var första gången då jag äntligen skulle och sitta upp. Det är en supercool tjej och jag kunde efter en liten stund sitta upp och skritta lite, förstås med bästa pappa som är både livlina för mig och för Grace:)

När jag rider in hästarna gör jag nästan alltid det med pappas hjälp. Han är lugn och känner alla hästarna eftersom ha också skor dem. Hästarna och pappa har en alldeles särskild kontakt och de syns att de tycker mycket om och litar på varandra. Då går allt helt odramatiskt till, så även denna gång.
 

Snart klar för start
Snart klar för start
Belinda hälsar också att hon nu efter träningen med Sissi nu också kan fatta höger galopp, det är ju busenkelt!
Belinda hälsar också att hon nu efter träningen med Sissi nu också kan fatta höger galopp, det är ju busenkelt!