sammanfattning

dagar blir till veckor i en rullande fart. Hinner inte riktigt med bloggen här nu känner jag. Men skall försöka hinna med en liten sammanfattning om vad gjort den senaste tiden. Ni som följer mina händelser på FB har hyfsad koll tror jag men här har det blivit riktigt dåligt nu ett tag som sagt.

Jag har tävlat en del, varit och visat fina Belinda på fyraårs testet i Mantorp. Hon är en riktig pärla att ha med sig. Vi tränade för Sissi dagen innan där hon först var lite spänd och återhållsam men det lossnade efter ett tag och blev fin och med på noterna. Hon bodde över natten i en av uteboxarna och hon var lugn och chill. På morgonen var hon hon bättre än dagen innen på framridningen men när vi sedan skulle gå in och rida för domarna två och två så blev hon åter igen blyg och återhållsam. Det syntes också i domarsiffrorna, de tyckte att hon var orkeslös och det var nog så det såg ut. Jag red och red men hon håll tillbaka, precis innan allt vasr klart tyckte hon att det inte var så farligt då kom energin. Så här är det med unghästar, man kan inte alltid veta hur de skall tas sig an uppgiften. Belinda skötte sig utmärkt, synd bara att jag inte kunde visa den fina häst hon är. Men, men vad är väl en bal på slottet:) Hon är med mig hem till Ericsberg och nästa mål får bli att tränas på att tävla.

Rocky har varit på Ekerö och debuterat MSV C:2 och gjorde det så bra att det räckte hela vägen till vinst på 69,65%. Superkul och vi vann en hel rad med fina priser bla en träning för Lussan - Superkul!
Mamma som var med mig vann också hon för bästa hästskötare. Det är efter över 20 år som ponnymamma och hästskötare - väl värd!

I helgen har jag varit i Gripen och startat Flo i en Inter 1 på lördagen och en Inter 1 Kür på söndagen. Lördagens klass satt jag på en pigg och något överförfriskad Flo som gärna ville byta i varje språng, lite överkurs och det slutade precis utanför placering på 65,19%. Jag var jättenöjd med Flo som verkligen försöker.

I går var det dags en küromgång till, även där slutade vi precis utanför placering på 66,76% idag en lite mattare Flo så i det stora hela är jag så himla nöjd med alla hästarna i stallet. 

Har emellan alla tävlingar försås en hel del träningar både här hemma och runt om i både Sörmland och i Östergötland. Jag levererar också foder (Pavo)runt om Katrineholm - Sörmland - Östergötland. Så gå ihop några stycken i stallet och gör en beställning av Pavo tillsammans så levererar jag, smidigt!


 

Alla fina priser:)
Alla fina priser:)
Fina Belinda i Mantorp
Fina Belinda i Mantorp
Belinda springer fint
Belinda springer fint