Välkomna hit!

Jag heter Daniella Hansson, jag rider och tävlar svår dressyr. Arbetar heltid med mitt företag Daniella Hansson Dressage & Horsemanship där jag utbildar och tävlar mina egna och andras ponnier och hästar.
Min verksamhet driver jag från Ericsbergs Säteri. Här tar jag emot utbildningshästar, försäljningshästar och elever för träning samt praktikanter i en fantastisk miljö. 

Nyhet!
Digital träning via Ridesum - Läs mer

Träningar i ERT & Dressyr håller jag på Ericsbergs slott/Katrineholm i 20*60 meter, med fibersand och speglar och två utebanor, en 20*60 meter och en 55*70 meter med grus och flis. Jag kommer också självklart till dig om du hellre vill det. Du kan boka enskilda dressyrträningar och du kan också kombinera de träningarna med ERT/Horsemanship. Läs mer

ERT  Enviromental Response Training  (Horsemanship)
 Jag ger hästägare och ryttare verktygen för att deras häst också ska vara en harmonisk häst både i stallet, på ridbanan och vid lastning. Med hjälp av olika övningar ökar du säkerheten i hästhantering och på så sätt också tilliten mellan dig och hästen. Läs mer

Jag är diplomerad Hästfysioterapeut och jag försöker alltid att träna och tävla för lång hållbarhet och sätter alltid hästarnas hälsa främst.

Tränar mina hästar gör jag för Karin Öljemark och Bo Jenå. 

programridning
13 april på Ericsberg - katrineholm är fulltecknad!

13 april är programridningen fulltecknad men det kommer snart ut fler programridningsdatum. 
Du kan också anmäla dig för att lägga dig i reservlistan, vi kontaktar dig om du kommit med i listan. Följ anvisningar på länken nedan.

Kom och rid på vår fina utebana. Vi ställer ut dressyrstaketen och laddar upp för kommande utesäsong. Dressyrdomare Ann-Kristin Karlsson kommer och dömer din ritt och du får också med dig en muntlig bedömning efter ritten. Pris 275 kr inkl fika.
Anmäl dig här

Covid 19
Skydda dig och andra.
Vi följer Folkhäsomyndigheternas råd.
Det är viktigt för dig som kommer till programridningarna på Ericsberg att följa de råd som idag finns. Ericsberg är stort och det är gott om plats för alla att hålla  gott om avstånd till varandra. Vi rider fram utomhus och programridningen hålls på vår fina utebana där de vita staken är framme.  Det finns gott om plats på läktaren, sitt gärna där men med gott mellanrum. 
Vi har valt att du som ryttare skall få gott om tid på banan och hålla nere antalet ryttare så krockar skall undvikas.
Är det något ni undrar över kontakta mig på info@daniellahansson.se

Varmt välkomna!

Kontakta mig för lediga träningstider
info@daniellahansson.se eller mobil  0738-479625

Pavoexpressen redo för nästa leverans, går nästa tur till dig? Pavoexpressen redo för nästa leverans, går nästa tur till dig?

.

Fri leverans av foder!
Jag kör ut foder hem till din dörr. 
Varje vecka rullar Pavoexpressen med hästfoder.
Fri utkörning gäller inom en radie av 7 mil och där jag håller regelbundna träningar utanför radien.  Hör av dig till mig om du är intresserad av Pavo hästfoder, så hittar vi en bra lösning för dig och din häst.
Tips! Gå ihop ett gäng i stallet så levererar jag till er och bjuder på höpåsar till stallet!
Daniella Hansson 0738-479625
info@chipshop.se
LÄS MER

träningar dressyr & ert                                     Hästar till salu

loading...

Enviromental Response Training innebär att man tränar hästens reaktioner vid situationer där deras flyktinstinkt slår till.
Istället för att fly tränas dom att slappna av och lyssna till ryttaren. 
Jag ger er verktygen för att uppnå en harmonisk häst både i stallet och på ridbanan.

loading...
Jag har ett antal hästar och ponnier till salu. Läs mer under fliken eller kontakta mig för mer information.


Följ med mig i min vardag med mina hästar och mitt jobb på instagram (live)
daniellahansson
 

Daniella Hansson Dressage
info@daniellahansson.se
Tel 0738-479625