Farmer är alltid redo för en puss Farmer är alltid redo för en puss

Då är två dagars träning med plantskolan slut. Det har varit kul att träffa alla de andra och se på deras träningar och umgåtts med god mat. 
Flo har varit duktig med ett extra + för dag två.
Jag kom hem igen på eftermiddagen igår och då var det bara att fortsätta med ridningen här hemma. Rockyär fin och just nu jobbar vi på att befästa bytena där hon iband springer i väg lite. Heavenly tränar på slutor och enkla byten för att få dem mer befästa. Det är så roligt att rida henne, alltid glad och pigg!

Jag hann också lägga ut Farmer till salu. Han har haft en jättefin tävlingssäsong och det känns nu fint att sälja honom nu. Jag köpte honom som 3-åring från Will Rogers och Tristan Tucker i Holland och målet har hela tiden varit att han skulle utbildas och säljas. Så är du sugen på en otroligt charmig kille som alltid är redo för en mysstund och som också alltid ställer upp på ett ridpass, välkommen att boka din provridning! Du kan läsa mer om Farmer här
 

Snart dags för kvällsmat
Snart dags för kvällsmat
Lite mys efter ridpasset med Heavenly
Lite mys efter ridpasset med Heavenly
Läs hela inlägget »
Gårdagskvällern tillbringade jag bland kvitton, miniräknare och Visma. Det är dags för att lämna in momsen, och jag är lite ute i sista minten (som vanligt) men jag hann fint denna gången också. Tidigare på dagen tränade jag både Sorella och Rocky för Karin Öljemark. Båda hästarna gick superfint och jag är jätte nöjd med både hästar och träning. Sorella tränar på byten med kvalité och Rocky på lite mer samling inför piff & puff.

I idag bär det av till Lasätter och Knytkalas träning med Flo. Alltid jätteroligt att träffa alla de andra.

Sunshine lär sig mer och mer för varje dag. Idag har hon haft täcke på sig för första gången och även blivit introducerad för ERT. Hon är en supertrevlig individ, glas och nyfiken. 


 
Nyfriserad Sunshine
Nyfriserad Sunshine
Läs hela inlägget »

C-ponny till salu!
Heavenly är ett sto f.10 e. Moelgarnedd Montana u. Wilgenhaar's Nocturne ue. Vita Nova's Celesto.

Heavenly kan också leasas ut till hästvana föräldrar och erfaren ryttare.
Det betyder att hon ägs vidare av Daniella hansson Dressage men rids, tränas och tävlas av dig som leasingtagare.
Heavenly står då kvar här på Ericsberg.
Att leasa sin ponny från mig kan vara ett bra sätt att få tillgång till en kvalitetsponny utan att behöva binda kapital i ett köp.
Du slipper också hela försäljngsförfarandet när ponnytiden är över med allt vad det innebär.
Det är mycket viktigt att ponny och ryttare passar ihop och ni har möjlighet att provrida flera gånger. 

När du leasar en ponny på heltid betalar du en leasingavgift där uppstallning på Ericsberg, viss utrustning, hovslageri och försäkring ingår. Sedan tillkommer kostnader för träning, tävling, veterinär m.m.
Vi skriver självklart ett kontrakt så det blir tydligt vad som gäller.
Det blir som att ha och ta ansvar för sin egen häst.
Du leasar Hevenly på 12 månader med möjlighet till förlängning, 2 månaders uppsägning.

Är du nyfiken på att leasa Hevenly hör av dig till Maria Hansson på
tel 0709-21 95 33 eller mail info@chipshop.se som kan berätta mer om upplägget.

Läs hela inlägget »

Nu har ytterligare en prinsessa anlänt till stallet. Walking on Sunshine är på plats. Hon en supertrevlig tjej som är nyfiken, glad och pigg.
Hon har börjat att jobba lite med att följa mig i ridhuset och också lite miljöträning och har hunnit att kika lite på "verktygen" påsar och flaggor. I tisdags jobbade jag på teaterns öppna hus i Norrköping där jag fick en fin rokokosminkning av Anna och Lena i teaterns sminkloge.

Sista tävlingarna för året för både Flo och Farmer har också genomförts på Smedstads ridanläggning i Linköping.

Flo gjorde en fin ritt i fredgas nationell FEI Prix S:t Georges 67.5% en härlig ridkänsla och jag är supernöjd med fina Flo.
I lördags morse var det Farmers tur och också han bjöd på en härlig känksa och vi red ihop 68,2% och det slutade i en 3:dje placering.

Nu väntar vinterträning för alla pållarna.
 

Läs hela inlägget »

Vilken fantastisk höst och super härliga dagar vi har. Det är en ynnest att få jobba med det jag älskar mest. Att få vara ute och jobba med dessa fantasktiska djur. Så lyckligt lottad!

Hamlet M står från och till hos mig för utbildning och i fredags var det dags att starta Msv B2 i Mantorp. Han är en supercharmig kille på bara 6 år och kan ibland busa till det en aning. Men han bjöd på en härlig runda och det slutatde med en 4:e placering på 68%. På lördag var det Farmers tur att springa fint. Vi startade nationell FEI Lagprogram Msv B (J). Ett lite lurigt program som vi inte startat innan. Farmer blev lite spänd då det viftades på lite filtar men det släppte lite under programmet. Vi red ihop 63,6% och det räckte till en 3:dje placering. Jag är förstås supernöjd!

Nu jobbar vi på inför tävlingar i Linköping på Smedstads fina ridanläggning till helgen. Flo och Farmer kommer att starta där.

Heavenly har haft en provridning till och det fungerade väldigt bra. De har en B-ponny som skall säljas först så vi får se hur det går.

I morgon kommer  Walking on Sunshine (SWB) sto född 2016
för inridning och träning inför treårstest. Efter det skall hon betäckas.
Ägare/Uppfödare Ann-Kristin Karlsson
Walking on Sunshine (SWB)
E. Eclectisch
U. Winslet UE. Weltmeyer
Det skall bli så roligt att få börja jobba med henne.
Bättre presentation kommer.
 

Prisutdelning Farmer
Prisutdelning Farmer
Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

Etiketter

-