Matcha häst med ryttare.
Det är viktigt för dig som köpare att du funderat om det är en ung häst eller en läromästare som skulle passa dig bäst. Oftast kan man inte få allt i en häst så därför är det bästa om du funderat på de viktigaste prioriteringarna för dig när du skall köpa häst.
Är det en tävlingshäst du söker och man har möjlighet att se den aktuella hästen på tävlingsplats är det ju toppen för att se hur den beter sig där.
Prislappen är ju också en stor och viktig del i ett köp förstås, den viktigaste delen som man tillsammans med hästval måste ta ställning till.

Kom flera gånger!
För att lära känna hästen är det bra om du kommer flera gånger. Första gången visar jag hur jag rider den aktuella hästen. Är det en  unghäst så kanske vi bara tömkör beroende på ålder och utbildningsståndpunkt.
Andra gången du kommer kan du tex själv hantera hästen och rida från början. Vi gör allt tillsammans och i samspråk såklart.

Prisklasser
A 20,000 kr - 60,000 kr
B 60,000 kr - 100,000 kr
C 100,000 kr - 180,000 kr
D 180,000 kr - 260,000 kr
E 260,000 kr - 350,000 kr
F 350,000 kr - 500,000 kr
G 500,000 kr -

Nedan ser du hästarna som är till salu hos mig just nu

SÅLD!
Creedence (SWB)

Valack Född 2018
Uppfödare Ann-Kristin Karlsson
Ägare Daniella Hansson
Creedence (SWB)
E. Ironman
U. Proud Mary UE. Rubignon

Creedens köpte jag som föl och är en trygg och härlig individ. Creedence är en känslig och mild häst, en häst som vill göra rätt och har ett stort hjärta. Han är otroligt lyhörd och snabblärd. Tömkörs, rids, tränat en hel del miljöträning och lydnad. Snäll att hantera, skulle funka fint på lösdrift såväl som på box. Skodd, lastad och körd flera gånger genom åren, badat osv. Utvecklas fint hela tiden.
Han söker en person med unghästvana sedan tidigare som vill fortsätta resan tillsammans med honom och guida honom vidare. Med fördel till en ambitiös och tävlingsintresserad person.

Visad på unghästtest 4/9 2021 på Vreta utbildningscentrum
MVG i uppförande och jättefin poängrad
8 8 8 7,5 8 7 Klass I i gångarter
Hoppade med glädje och godkända poäng 6 6. Duktig och visade fint förtroende.

Avspänt ridprov med gott uppförande, lite låg i energi efter hoppning och visning för hand men det är ju förståeligt. Det är mycket dessa småttingar ska göra på en dag

Kontakt
Välkomna att kontakta oss för mer information, bilder och film skickas efter första kontakt
maila till info@daniellahansson.se
Telefon 0708-603397 Maria Hansson


 

Film Creedens från den 2021-09-13


Provridning
Sadlar vi och tränsar hästen tillsammans och jag börjar alltid med att rida. Detta så att du skall få se hur hästen beter sig med mig. Ta gärna med din tränare så att ni tillsammans kan avgöra om hästen kan vara den rätta för just dig. Vill du tar vi självklart en tur ute i skogen. Du är också självklart välkommen att provrida flera gånger. Man skall ju komma ihåg att en provridning också är ett nytt moment för hästen.
Ibland tar det lite tid med kemin mellan häst och ryttare. Allt för BÄSTA MATCHMAKE!

Du är också välkommen att stanna ett par dagar för att rida, träna och ta hand om hästen du planerar att köpa.

Blir du sen eller fått förhinder till en bokad provridning blir jag glad om du hör av dig så jag vet.

Besiktning
Vid köp  besiktigas hästarna och röntgas efter överenskommelse.

Alltid välkommen tillbaka
När du köpt häst hos mig är du förstås alltid alltid välkommen tillbaka. Kanske vill du ha lite träningshjälp eller bara en lite "check" om hästen känns som den brukade när den var under min ridning.

Kontakta oss för pris och mer information
Välkomna att kontakta oss för mer info och provridning.
Mail info@daniellahansson.se
Telefon 0708-603397 Maria Hansson (för första kontakt)