Pavo Condition

Pris:
270 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1954295
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Produktinformation Pavo Condition
Pavo Condition har uppdaterats! På Pavo jobbar vi fokuserat med forskning och produktutveckling vilket leder till att vi löpande lanserar nya produkter och utvecklar befintligt produktsortiment. Genom en enkät bland våra kunder som utfodrar med Pavo Condition har vi tillsammans med de senaste rönen och önskemål från våra kunder förbättrat vårt mest populära pelleterade foder Pavo Conditon. Vi har adderat mer struktur, fibrer och minskat innehållet av socker och stärkelse. Ut över det innehåller nya Pavo Condition alla vitaminer och mineraler som hästar behöver samt är havrefri.


Pelleterat underhållsfoder med högt fiberinnehåll för hästar
Pavo Condition är det ideala fiberrika pelleterade underhållsfodret för hästar och ponnys i lättare arbete.
Pavo Condition är helt balanserat med vitaminer och mineraler och genom att utfodra med Pavo Condition försäkrar du dig om att din häst får i sig all näring den behöver för lättare arbete eller när du precis satt igång din häst i träning. Naturligt och varsamt sammansatt i linje med de senaste vetenskapliga rönen. Pavo Condition tillgodoser dagsbehovet av alla vitaminer och mineraler, har ett högt innehåll av lättsmälta fibrer och minskat innehålla av socker och stärkelse, vilket resulterar i ett utmärkt lågenergifoder som passar hästar och ponnys på fritidsnivå eller de som tävlar på en lägre nivå. Pavo Condition är havrefri vilket gör fodret lämpligt för hästar som lätt blir heta av havre.
Finns också tillgänlig i BigBox
Pavo Condition finns också tillgänglig i BigBox: en perfekt förpackning för att enkelt kunna utfodra 5-10st hästar med samma foder. Pavo BigBox är mycket billigare än Conditon i säckar och kan levereras direkt till ditt hem eller stall.

För mer information och utfodringsvägledning klicka HÄR


Hämtas på plats i butik eller utkörning via PavoExpressen