Pavo FibreBeet

Pris:
290 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2082787
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager

Vissa hästar är svåra att bibehålla i bra kondition, de tappar både i kroppsvikt och muskelmassa. Att stödfodra med kraftfoder och tillskott hjälper inte alltid.
Pavo FibreBeet ser till att din häst bibehåller perfekt kondition
Pavo FibreBeet utvecklades speciellt för hästar och ponnys i dålig kondition. Den består av en varsamt sammansatt kombination av SpeediBeet (betfibrer), alfalfa och mycket lättsmälta fibrer från sojaskal med en nypa fenugreek (bockhornsklöver) för smaklighetens skull. Tack vare det högkvalitativa proteininnehållet från alfalfa är FibreBeet det perfekta tillskottet av grovfoder för att få en tunn och trött häst att återfå en perfekt kropp i toppkondition. Pavo FiberBeet är fri från spannmål och har ett lågt innehåll av socker och stärkelse. Den är helt enkelt en väl anpassad produkt för hästar som är känsliga för socker. Säljs i 15kg säck

Pavo FibreBeet måste blötläggas. Blötlägg produkten i 15 minuter i varmt vatten eller 45 minuter i kallt vatten. Blanda Pavo FibreBeet och vatten i förhållandet 1:3 (Pavo FibreBeet : Vatten)
Daglig rekommenderad fodergiva: 100 g/100 kg kroppsvikt
Maximalt 1 kg/100 kg kroppsvikt
Pavo foderskopa:
1 full Pavoskopa med FibreBeet innehåller ca. 1,140 kg (torrvikt)

TIPS: SE TILL ATT DIN HÄST FÅR I SIG TILLRÄCKLIGT MED VITAMINER OCH MINERALER!
Pavo FibreBeet är klassat som grovfoder och innehåller inga tillsatta vitaminer och mineraler. Ger du endast Pavo FibreBeet som komplement till grovfodret? I så fall rekommenderar vi att tillsätta extra vitaminer och mineraler till din hästs foderstat, exempelvis Pavo Vital eller Pavo SummerFit bricketter.
.