Pavo NervControl

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2084396
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
LUGNANDE INVERKAN PÅ KÄNSLIGA OCH NERVÖSA HÄSTAR
Är din häst lättskrämd eller nervös och stressad? Pavo NervControl är en dopingfri produkt som stimulerar till lugn på ett naturligt sätt. Genom att hjälpa till med nervernas signalöverföring, minskas spänningen. Vitamin B12 spelar en roll för nervsignalöverföring och produceras av en tarmbakterie som behöver kobolt för detta ändamål.
Viktiga aminosyror som tryptofan och treonin behövs för produktion av hormonerna serotonin och melanin vilka har en lugnande och ångestdämpande effekt i hjärnan. Selen har lagts till och mängden magnesium har ökats. För optimalt intag med bibehållen smaklighet, används tre olika slags magnesium. Humanstudier av magnesium och selen har visat att dessa ämnen har en lugnande inverkan. Pavo NervControl innehåller inte vete så det lämpar sig för hästar som är känsliga för gluten.

Känsliga hästar kan lätt se ”spöken” och bli stressade. Detta måste man ta särskild hänsyn till. Pavo NervControl hjälper din häst att återfå sitt inre lugn på ett naturligt sätt. Skillnaden märker du redan inom ett par dagar. Aktiva ingredienser som ex. magnesium och L-tryptophane påverkar serotoninet som i sin tur ökar överföringen av rätt signaler till hästens nervsystem. Det är därför spänningen i kroppen släpper snabbare och gör din häst lugnare och mer kontrollerbar.
Egenskaper Hjälp till muskulär avslappning
Bättre kontroll i stressiga situationer

Säljs i 3 kg hink med förslutningslock
Foderråd
Pavo NervControl kan ges under en längre tid
Häst (ca. 600 kg): 100 gram/dag
Ponny (ca. 300 kg): 50 gram/dag
Läs mer på Pavo.nu