Pavo HealthBoost

Pris:
665 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2084402
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
DEN KRAFTFULLA KUREN FÖR ALLA HÄSTAR

Pavo HealthBoost
Märker du att immunförsvaret hos din häst inte är som det borde? Har den varit sjuk eller har dess tillstånd försämrats, kanske av ålder? Har eller har din häst haft diareé eller har du märkt droppar av vätska efter avföring orsakat av att matsmältningssystemet inte bearbetar maten ordentligt? Då kan Pavo HealthBoost vara lösningen.
Vitaminkur för din häst
Pavo HealthBoost innehåller ett stort antal vitaminer, antioxidanter och prebiotika, som ger din häst ett rejält lyft. Naturligt vitamin E i kombination med naturliga CellProtect antioxidanter ger en ännu bättre upptagning av vitamin E och neutralisering av de fria radikalerna. Immunförsvaret är nära kopplat med en väl fungerande matsmältning. Levande jäst bidrar till en hälsosam mikroflora i tarmarna men forskning har visat att levande jäst tappar mycket av sin effekt vid tillverkningen som del av en produkt. Därför lägger Pavo till ”Diamond V”  prebiotika i HealthBoost. Diamond V innehåller näringsämnen som krävs för en god tarmflora, vilket får hästen att må bra. Inget järn är tillagt, då år av test på järnvärdet i grovfoder har visat att järn i det finns det gott om. Pavo HealthBoost innehåller inget vete, så detta tillskott är lämpligt även för hästar som är känsliga för gluten.


Kraftfull boost efter sjukdom eller en svag period
Stöttar immunförsvaret och matsmältningen
Innehåller vitaminer, prebiotika och naturliga antioxidanter

Användning
Till hästar som varit sjuka eller haft nedsatt kondition
Till hästar som behöver stöttning i immunförsvaret
Till hästar som är håglösa och behöver extra energi
Till hästar som är hängiga av okänd orsak

Pavo HealthBoost säljs i 8 kg spann

Foderråd
Ge Pavo HealthBoost som en behandling två till tre veckor efter sjukdom eller under en längre period för hästar med försvagat immunförsvar
Häst (ca. 600 kg): 250 gram/ dag
Ponny (ca. 300 kg): 125 gram/dag