Här nedan kan ni läsa om de hästar som jag har ridit, utbildat och tävlat

Tarzan – Tarzan var min första ponny som jag fick när jag var 7 år. Han var en b-ponnyvalack som jag tävlade upp t.o.m. Lätt C på. Han var verkligen en perfekt läromästare och lärde mig mycket.

Dark Angel – Darken var en b-ponny som vi köpte från Sundsvall. Hon var inte riden speciellt mycket och det var den första ponnyn jag red in. Vi startade tillsammans upp till LA i hoppning med vinster och placeringar.

Brimstone – Brimme var en borkfärgad b-ponny som vi köpte från Li Krog efter jag ridit färdigt Darken. Brimme var den ponnyn jag kom längst på i hoppningen. Han var storgalopperad och snäll men lite bakskygg. Vi tävlade upp till MSV hoppning med vinster.

Gaddy – Gaddy var min första dressyrponny. Det var egentligen tänkt att jag skulle rida lite hoppning och dressyr på honom men efter ett tag blev det dressyren som tog över. Jag startade LA hoppning på honom och FEI dressyr.
Bjerregårds Van Dam – Jonte var en dansk c-ponny som vi hittade i Finspång. Jag utbildade honom i dressyr och startade LA på honom innan han såldes sedan vidare till Nybro. Han avled tyvärr för en tid sedan i en olycka.

Chinon Chinon

Work Aholic – Vera var en utav Cornelia Ryléns hopponnier innan hon kom till Stall Ekebo. Det var en mycket pigg ponny som älskade att ridas. Jag utbildade henne i dressyr innan hon såldes vidare.
Chinon – Vi köpte Chinon av Stuteri Lindevik som treåring. Han var då en hingst som Christian red in. Senare skars han och kort därefter valde Christian att sluta rida. Jag började då rida honom i dressyr och vi startade LB dressyr när han var 4 år och jag var 13. Han såldes vidare till Skogslotten.

Prisutdelningen på SM 2007 Prisutdelningen på SM 2007

Possum – Han var den vita sagoponnyn alla önskar sig när man är barn. Vi lånade honom under 2006-2007 av Familjen Nilsson och vår bästa prestation var SM-silver 2007. Vi tog även 2 DM-guld och ett antal segrar och placeringar i nationella klasser. Bilden är från Willands RF under prisceremonin för SM 2007

Wilgenhaar´s Nocturne - Wilma är en holländsk ridponny född 2002 e. Vita Novas Celesto - Marietons Jasper. Wilma är avlad för dressyr i Holland hos C Van De Wal-Hos, hos såldes på auktion som ungponny till Tyskland och därefter kom hon till oss via Visingsö.Wilma köpte vi i april 2007. Hon var då 5 år och då bara riden någon vecka. Jag utbildade henne under 2007-08 t.o.m. FEI-dressyr och tävlade nationellt under 2009. Under 2008 tävlade jag c-ponnyhingsten Moelgarnedd Montana RW114 framgångsrikt och vi startade även SM under samma år. Montana blev den hingsten som vi valde att betäcka Wilma med i augusti 2009. Den 26 juli kl. 23:15 2010 föddes ett underbart sött stoföl som kom att heta Heavenly.

Moelgarnedd Montana – Montana var en underbart vacker och söt c-ponny hingst med riktigt fina gångarter som jag red ca 6 månader under 2008 som då ägdes av Stuteri Nexis. Vi startade SM på Hammarö och hade många framgångar på nationell nivå. Under tiden han var hos oss stod han på semin på Stuteri Lindevik och betäckte ett 10-tal ston. År 2009 red Anna Drugge NM på Montana där de ingick i silverlaget. Idag finns Montana återigen i Sverige efter en tid i Danmark i det danska landslaget. Bild från ett blött Hammarö under SM 2008, han tycker sådär om vatten ;)

Henshof´s Rafael - Rafael 5 år ägdes av Carina Adner och var en otroligt vacker c-ponny hingst som stod hos mig under några veckor, där jag red och utbildade honom. Vi startade även en LB:1 på ca 61% under tiden jag red honom. Han såldes sedan tillbaka till Holland. Idag finns han i USA.

Brilliant Chess - Brilliant ägdes av Susanne Augustsson och var en snäll, cool och snygg 4-årig d-ponny som jag red under ett par månader. Han stod hos mig för utbildning och vi startade även någon LB:1 på godkänt resultat. Brilliant såldes sedan vidare till en dressyrryttare i mjölbytrakten.

Little Diamonds Doolittle - Doolittle ägdes av Susanne Augustsson, han kom direkt från Tyskland till mig och jag hade honom i ca. 7 månader. Under ett par månader av dessa stod han här som konvalesent men sattes sedan igång. Han utbildades tom FEI och vi kvalade nationellt på vår andra tävling. Han åkte sedan tillbaka till sin ägare som fortsatte att tävla honom. 

Touch of Class - Under sensommaren år 2009 stod Totte här i Bjärka och vi tävlade tillsammans nationell FEI. Vi vann bland annat B-finalen under ponnyderbyt i Dagstorp. Det var en ädel och mycket vacker c-ponny. 

Pickpocket Pickpocket

Nexis Belgara - Belgara är en b-ponny som var här för inridning sommaren 09.
Goldika (Golden Spirit MB) - Hon ägdes av Susanne Augustsson och var ett fräckt och snyggt d-ponny sto med unika gångarter. Goldika stod här under ett par månader för igångsättning och utbildning. Under vår tid tillsammans tränade vi och red någon programridning innan hon såldes till en dressyrryttare i mantorpstrakten. Idag finns tyvärr inte Goldika bland oss men vi minns henne som den energirika och glada ponnyn hon var.
Morientes - Detta var en cool grabb på 4 år som inte var riden speciellt mycket innan han kom till mig. Han ägdes av Susanne Augustsson och hade definitivt en egen vilja och gjorde alltid så gott han kunde. Han såldes vidare till Uppsalatrakten efter någon månad.
Essance - Vicky ägdes av Susanne Augustsson och var ett c-ponny sto som tävlat dressyr innan hon kom till mig. Mitt arbete var att rida och träna henne under tiden hon var till salu. Hon såldes till Borensberg efter någon månad hos mig.
Pickpocket - En D-ponny som min bror Christian red in som 3 åring och vi visade honom på finalen av 3 årstestet i Halmstad. Han såldes sedan för att några år senare återvända till Bjärka Säby och visa framfötterna på dressyrbanan med mig i sadeln. Jag utbildade honom till LA dressyr innan han såldes vidare till Gotland. Tyvärr finns han inte längre bland oss.

Chaqueline – Min första storhäst som ägdes av Tracy Hallberg. Kom till oss i februari 2009 och flyttade tillbaka till sin ägare i november 2011. Jag utbildade Chaqueline från LB till MSV:B med flera placeringar.

Nexis Izzmer - Nisse ägs av Matilda Syrén och är en c-ponny som var hos mig under ett par veckor under 2011. Nisse och jag startade en LA:P1 i Udden, där vi vann på 65,26%. Såldes senare till Stockholm.

Decurio Källtorps - Ägs av Ulf Holmertz. Stod hos mig i Stall Ekebo under ett par månader under 2011, en 4 åring som utbildades och startade bl.a. 4 årskvalet i Motala.

Heavenly - Min egna uppfödning e Moelgarnedd Montana u Wilgenhaar's Nocturne f 2010. Utbildad LB dressyr. Fisck 2016 ett fint stoföl e FS Numero Uno som nu utbildas vidare av Willia Ohringer i Nyköping.
Heavenly är såld.

Nexis Tischa - uppfödd hos Stuteri Nexis. Född 2009 e Veronas Bo Gi. Fick ett fint stoföl 2016 e Total Hope. Total Crush bor hos mig på Ericsberg och är under inridning. Tischa är såld.

Celine Dion - Celine Dion är ett sto f-05 e. Riccione u. Judy Garland ue. Ganesco. Hon är halvsyster med Jeanna Högbergs grandprixhäst Liza Minelli (samma mamma) och är uppfödd/ägs av dressyrdomaren Ann-Kristin Karlsson. Hon kom till mig i Maj 2012 
Vi startade vår första tävling i juni 2012 här på hemmaplan, där vi red LB:1 (5 plac) och LA:1 (vinst). Den 1 september 2012 debuterade vi MSV:C i Vikbolandet på 67%. Debuterat MSV:B i Danmark på 65% och nu även debutarat MSV:B i Sverige på 65%. Färdigkvalad till MSV:A. Piaff och passage påbörjad. 
Flyttade i slutet av mars 2015  tillbaka till sin ägare i samband med min flytt till Holland.

Laura -Laura är ett sto f. 06 e. Laurentio ue. Amiral som jag började rida i april 2014. Hon ägs och är uppfödd av Ann-Kristin Karlsson och är hos mig för träning och tävling. Hon står uppstallad i Bjärka-Säby stall och har debuterat MSVB på 65% den 20 juli 2014 med mig i sadeln. Hon är en väldigt ambitiös häst med mycket personlighet. Kvalade Falsterbo som 5 åring (hon var 6 år då men har fått föl så gick som 5åring) Hon har en avkomma e. Firenze som heter Eclaire the Feu, Blixten, som jag också ridit lite. Flyttade tllbaka till sin ägare i slutet av Mars 2015 i samband med min flytt till Holland.
Laura är nu (2020) tillbaka hos mig på men nu på Ericsberg.