Hyra häst för lektion hos mig

Det finns möjlighet att boka häst & lektion här hos mig.
Du rider då min tävlingshäst Holsteins Florentino som tävlar FEI Intermediaire 1 med mig. Du får en unik möjlighet att rida en snäll och välutbildad gentleman som alltid gör sitt bästa för sin ryttare.
Är du sugen på att prova?
Du bokar din ridtid med Florentino via sms, mail eller tel till mig
Lektion 45 min och hyra av Flo 700 kr 
info@daniellahansson.se
Mobil 0738-479625

Leasing av holsteins florentino

Det betyder att hästen ägs av mig Daniella Hansson Dressage men rids,  tränas och ev tävlas av en leasingtagaren. Det finns också möjlighet att leasa Holsteins Florentino ett par dagar i veckan eller längre tid om man skulle vilja det.
Flo står kvar på Bullersta.

Vill du träna och kanske tävla har du stora möjligheter att få göra det här. Du har stora möjligheter att utveckla dig i din ridning.
För den med höga ambitioner finns det alltså möjlghet att tävla.

Det finns fina ridvägar häromkring och man måste inte ha tävlingsambitioner för att leasa Flo, kanske vill du bara ha en välutbildad häst att rida ut på en eller ett par dagar i veckan.

Att leasa häst kan vara ett bra sätt att få tillgång till en bra och välriden häst utan att behöva binda kapital i ett köp. Det är viktigt att man passar ihop och då finns ju möjligheten att prova på träningar innan man skulle bestämma sig för ev leasing.
När du leasar en häst på heltid betalar du en leasingavgift. Storleken  bestäms av användningsområde och det diskuterar vi självklart gemensamt fram. Visst många träningar för mig kommer att ingå i leasinghyran, det gör också hovslagare, uppstallning, foder och veterinär.  Det som tillkommer till hyran är ev tävlingar, andra träningar. 
Vi skriver självklart ett kontrakt så det blir tydligt vad som gäller.
Känner du dig nyfiken på att prova.
Hör av dig till mig, så hittar vi en dag du kan boka en lektion och hälsa på både Flo och mig.

Varmt välkomna!

info@daniellahansson.se

Mobil 0738-479625

Holsteins Florentino
Holsteins Florentino