Jag heter Daniella Hansson född 1993 och är diplomerad Hästfysioterapeut och startade mitt företag den 1 januari 2012.

20 juni 2016 flyttade jag till Liane Wachtmeister i Nyköping  som Beridare & Hästskötare. 
2018 - 2020 Drev jag egen verksamhet från Ericsbergs säteri och sedan september 2020 finns jag och min verksamhet på Bullersta i Nyköping.

Vi jobbar som ett "Team" hela familjen. Christian min bror är med som delägare i en utav hästarna och min pappa Leif skor och verkar alla mina hästar och tar tillsammans med mamma Maria hand om hästarna hemma. Kan dom så supportrar de allihop på tävlingsplatserna. Utan "Teamet" omkring mig så skulle det vara i princip omöjligt för mig att satsa heltid på detta.
Jag försöker alltid att träna och tävla för lång hållbarhet och alltid hästarna främst.

Lite historia

1 april 2015 t.o.m. 17 juni 2016 arbetade jag som "Working student" hos Anna Blomgren i Holland www.annadressage.com. Det var en fantastisk tid, där jag lärde mig ett helt nytt sätt att se på hästar och deras beteende och instinkter. Jag utvecklades otroligt mycket med mina hästar och kom hem med 3 hästar istället för de 2 hästar som jag ursprungligen åkte ner med. Rocky blev ett trevligt tillskott.

Tiden 14 mars-9 augusti 2013 arbetade jag som groom och ryttare för Caroline Bonde hos Helgstrand Dressage i Danmark. Den 9 augusti flyttade vi tillbaka till Sverige och jag arbetade som ryttare/groom på Eriksberg fram till den 31 mars 2014. 
 
 Jag började min ryttarkarriär som hoppryttare men år 2005, när jag var 12 år sadlade jag om till dressyr.

Som ponnyryttare tävlade jag tom MSV:B hoppning med vinster på B-ponnyn Brimstone och SM dressyr med ett silver år 2007 på B-ponnyn Possum som bästa merit.

Jag har utbildat, tränat och tävlat flertalet ponnyer t.ex. C-ponnyhingsten Moelgarnedd Montana som jag startade SM på år 2008 efter 5 månader tillsammans, D-ponnyn Little Diamonds Doolittle utbildade jag från LA:1 dressyr tom FEI där vi även kvalade nationellt och D-ponnyn Wilgenhaar's Nocturne som jag utbildade och tävlade tom nat. FEI dressyr.

Sedan år 2009 rider jag storhäst. Jag började som junior på då 7-åriga storhästen Chaqueline. Jag utbildade henne från LB till MSV:B dressyr med flera placeringar.

Du kan läsa mer om mina hästar under fliken "Hästarna"